Lapset ja nuoret

LAPSET

Kaikki kerhot toistaiseksi peruttu!

Tervetuloa seurakunnan kerhoihin Lappeenrantaan ja Imatralle!

Seurakunnassamme on kahdenlaisia lapsille suunnattuja kerhoja. Molemmat kerhot toimivat ortodoksisessa hengessä ja läheisessä yhteistyössä seurakunnan työntekijöiden kanssa. Tämä tarjoaa lapsille erinomaisen mahdollisuuden oppia omasta kirkosta mukavan tekemisen kautta. Kerhot ovat seurakunnan jäsenille ilmaisia. Vuoden 2020 alusta muille kuin seurakunnan jäsenille kerholukukausi maksaa 50€.

Lastenkerhot on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille. Kerhossa askarrellaan ja leikitään. Imatran kerhon vuositeemana jatkuu tänä vuonna luonnonsuojelu ja kirkkovuoden tapahtumat. Imatran lastenkerhoa ohjaa tuttuun tapaan Sanna Montonen ja Minna Karhapää. Lappeenrannan lastenkerhon ohjaajana aloittaa Olga Schönberg.

Sinapinsiemenkerhot on tarkoitettu alakouluikäisille eli 7-12-vuotiaille. Kerhoissa askarrellaan, leikitään ja liikutaan. Sinapinsiemenkerhoa vetää Imatralla Tamara Uliashova ja Sofia Bardinova.

Kerhot kokoontuvat seuraavasti:

LAPPEENRANTA

Seurakuntasali

Ma klo 16.30-17.30 lastenkerho

IMATRA

Seurakuntatalon kerhohuone

Ti klo 18-19 lastenkerho

Ke klo 16.30-17.30 sinapinsiemenkerho

NUORET

Instagram: @ortnuoret_lpr

Toiminta on tarkoitettu yläkoululaisille ja sitä vanhemmille

Lisätietoja isä Andreilta (0400 411 923)

KRISTINOPPILEIRI

Kristinoppileiri on siirretty kesältä 2020 kesälle 2021.

Kaikissa kysymyksissä pyydän ottamaan rohkeasti yhteyttä suoraan minuun  (andrei.verikov@ort.fi  p. 0400-411923) tai seurakunnan virastoon. Yksityiskohtaisempia tietoja leiristä, kuten tarvittavista tavaroista ja aikatauluista tullaan lähettämään myöhemmin keväällä.