Lapset ja nuoret

LASTENKERHOT EIVÄT TOISTAISEKSI KOKOONNU YHTEEN SEURAKUNNAN TILOISSA, VAAN NE TOTEUTETAAN ETÄNÄ. LISÄTIETOJA TÄHÄN LIITTYEN SAA SEURAKUNNASTA.

 

LAPSET

Tervetuloa seurakunnan kerhoihin Lappeenrantaan ja Imatralle!

Seurakunnassamme on kahdenlaisia lapsille suunnattuja kerhoja. Molemmat kerhot toimivat ortodoksisessa hengessä ja läheisessä yhteistyössä seurakunnan työntekijöiden kanssa. Tämä tarjoaa lapsille erinomaisen mahdollisuuden oppia omasta kirkosta mukavan tekemisen kautta. Kerhot ovat seurakunnan jäsenille ilmaisia. Vuoden 2020 alusta muille kuin seurakunnan jäsenille kerholukukausi maksaa 50€.

Lastenkerhot on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille. Kerhossa askarrellaan ja leikitään. Imatran kerhon vuositeemana jatkuu tänä vuonna luonnonsuojelu ja kirkkovuoden tapahtumat. Imatran lastenkerhoa ohjaa tuttuun tapaan Sanna Montonen ja Katri Huskanen. Lappeenrannan lastenkerhon ohjaajana aloittaa Olga Schönberg.

Sinapinsiemenkerhot on tarkoitettu alakouluikäisille eli 7-12-vuotiaille. Kerhoissa askarrellaan, leikitään ja liikutaan. Sinapinsiemenkerhoa vetää Imatralla Tamara Uliashova ja Sofia Bardinova.

Kerhot kokoontuvat seuraavasti:

LAPPEENRANTA

Seurakuntasali

Ma klo 16.30-17.30 lastenkerho

IMATRA

Seurakuntatalon kerhohuone

Ti klo 17-18.30 sinapinsiemenkerho

Ke klo 18-19.15 lastenkerho

 

NUORET

Instagram: @ortnuoret_lpr

Toiminta on tarkoitettu yläkoululaisille ja sitä vanhemmille

Lisätietoja isä Andreilta (0400 411 923)

KRISTINOPPILEIRI

Kaakkois-Suomen ortodoksinen seurakunta järjestää vuonna 2021 kaksi kristinoppileiriä Viimolan leirikeskuksessa Rautjärvellä.

1. leiri on tarkoitettu vuonna 2005 syntyneille (jotka eivät koronatilanteen vuoksi päässeet tänä kuluneena vuonna omalle leirille.

Leiri alkaa torstaina 1.7.2021 ja päättyy seuraavan viikon perjantaina 9.7. Varsinainen päätösliturgia pidetään sunnuntaina 10.7.

 

2. leiri on tarkoitettu vuonna 2006 syntyneille ja se alkaa torstaina 15.7.2021 ja päättyy seuraavan viikon perjantaina 23.7. Päätösliturgia pidetään sunnuntaina 25.7.

Kaikissa kysymyksissä pyydän ottamaan rohkeasti yhteyttä suoraan minuun  (andrei.verikov@ort.fi  p. 0400-411923) tai seurakunnan virastoon. Yksityiskohtaisempia tietoja leiristä, kuten tarvittavista tavaroista ja aikatauluista tullaan lähettämään myöhemmin keväällä.