Uusi ikonimaalauskurssi aloittaa syksyllä

Tapahtuman päivämäärä:
Tapahtumapaikka: Imatran seurakuntasali

Seurakunnassamme aloittaa uusi ikonimaalausryhmä, jossa on mahdollista opiskella perinteistä ikonimaalaustekniikkaa ja tutustua ikonien merkitykseen ortodoksisessa traditioissa. Ryhmä on tarkoitettu ikonimaalareille, joilla on aikaisempaa kokemusta ikonimaalauksesta ja jotka haluavat syventää maalaukseen liittyvää hengellistä traditiota. Ikonimaalausopettaja on perehtynyt sekä ikonien teologiaan että maalaustekniikkaan ja on työssään kokenut.

Kurssimuotoinen opetus

Ikonimaalausopetus toteutetaan kurssimuotoisesti. Yhden kokonaisen kurssin laajuus on 80 oppituntia (1 opetustunti = 45 min.). Kurssi toteutetaan periodiopetuksena viikonloppuisin (10 oppituntia joka kuukauden toisena viikonloppuna). Kurssin aikana osallistutaan myös jumalanpalveluksiin.

Ensimmäinen kurssi alkaa Imatralla

Tiedotustilaisuus ilmoittautuneille ma 7.9. kello 16 Imatran seurakuntasalilla. Syksyn kurssi alkaa 12.9.2020 kello 12. Kurssille mahtuu kymmenen opiskelijaa. Opetus jatkuu kevätlukukaudella.

Syys- ja kevätlukukauden kestävän ikonimaalauskurssin hinta on 135 euroa. Kurssi toteutetaan yhteistyössä ONL:n ja opintokeskus Siviksen kanssa.

Ilmoittautuminen

Kurssille tulee ilmoittautua etukäteen kirkkoherranvirastoon 1.9. mennessä puhelimitse maanantaisin numeroon 0400 414 792 kello 10-14 tai muuna aikana sähköpostilla osoitteeseen lappeenranta@ort.fi.

 

« Tapahtumat