Toimintapiirit

Ikonin ystävät

Ikonin Ystävät -toimintapiiri kokoaa yhteen kirkkotaiteesta kiinnostuneita ihmisiä. Toimintapiiri järjestää yleisöluentoja ja tapahtumia, joiden kautta on mahdollisuus tutustua ortodoksisen kirkon hengelliseen perintöön.

Lue lisää

Imatran Nikolaoksen miehet

Talkoopäivät miehille, teemme seurakunnan tarvitsemia korjaus- ja talkootöitä kirkossa, seurakuntatalolla ja piha-alueilla.

Lue lisää

Kirkkokahviluennot – ”Kirkkotiedon polku”

Kirkkokahvien yhteydessä alustuksia ja keskustelunaiheita erilaisista ajankohtaisista kysymyksistä ja teemoista.

Lue lisää

Lappeenrannan miestenpiiri

Miesten talkoopäivät Kokoonnumme kerran kuukaudessa ja tarvittaessa useamminkin Lappeenrannan linnoituksen kirkolle. Erityisprojektinamme on seurakuntasalin suuren ikonikaapin kunnostus.

Lue lisää

Lappeenrannan päiväpiiri

PÄIVÄPIIRI KOKOONTUU – TERVETULOA VIRKISTÄTYMÄÄN! Kokoonnumme kerran kuukaudessa Lappeenrannan seurakuntasalilla kahvin ja seurustelun merkeissä, kuuntelemme myös pieniä esitelmiä eri aiheista....

Lue lisää

Ortodoksiaillat kirkkoon liittymistä harkitseville

ORTODOKSIAILLAT kirkkoon liittymistä harkitseville ja äskettäin liittyneille. Oletko ajatellut liittyväsi ortodoksiseen kirkkoon tai onko joku ystäväsi tai läheisesi harkinnut asiaa?...

Lue lisää

Tiistaiseurat

Seurakunnassa toimii kolme tiistaiseuraa: Lappeenrannan, Imatran ja Simpeleen-Parikkalan seudun tiistaiseurat. Tiistaiseurat järjestävät kokoontuvat säännölliset ja järjestävät tapahtumia ja retkiä.

Lue lisää

Valamon ystävät

Valamon Ystävät ry tukee ja tekee tunnetuksi Valamon luostaria ja toimii luostariperinteen hyväksi.

Lue lisää