Toimintapiirit

Ikonin ystävät

Ikonin Ystävät -toimintapiiri kokoaa yhteen kirkkotaiteesta kiinnostuneita ihmisiä. Toimintapiiri järjestää yleisöluentoja ja tapahtumia, joiden kautta on mahdollisuus tutustua ortodoksisen kirkon hengelliseen perintöön.

Lue lisää

Imatran Nikolaoksen miehet

Talkoopäivät miehille, teemme seurakunnan tarvitsemia korjaus- ja talkootöitä kirkossa, seurakuntatalolla ja piha-alueilla.

Lue lisää

Kirjallisuuspiiri

Kirjallisuuspiirissä tutustumme sanoin ja kuvin ortodoksisuuden rikkaaseen hengelliseen perintöön. Lappeenranta   Imatra  

Lue lisää

Kirkkokahviluennot

Kirkkokahvien yhteydessä alustuksia ja keskustelunaiheita erilaisista ajankohtaisista kysymyksistä ja teemoista.

Lue lisää

Kirkotiedon polku

KIRKKOTIEDON POLKU – ILLAT JATKUVAT TAAS LAPPEENRANNASSA  JA IMATRALLA Kokoonnumme  tutustumaan ortodoksisuuteen liittyviin teemoihin ja keskustelemaan yhdessä eri aihepiireistä. Näin...

Lue lisää

Lappeenrannan miestenpiiri

Miesten talkoopäivät Kokoonnumme kerran kuukaudessa ja tarvittaessa useamminkin Lappeenrannan linnoituksen kirkolle. Erityisprojektinamme on seurakuntasalin suuren ikonikaapin kunnostus.

Lue lisää

Tiistaiseurat

Seurakunnassa toimii kolme tiistaiseuraa: Lappeenrannan, Imatran ja Simpeleen-Parikkalan seudun tiistaiseurat. Tiistaiseurat järjestävät kokoontuvat säännölliset ja järjestävät tapahtumia ja retkiä.

Lue lisää

Valamon ystävät

Valamon Ystävät ry tukee ja tekee tunnetuksi Valamon luostaria ja toimii luostariperinteen hyväksi.

Lue lisää