Lappeenranta

VIRPOVITSOJEN SIUNAUS – ОСВЯЩЕНИЕ ВЕРБ
Kaikesta huolimatta virpomavitsoja voi tehdä kotona ja niitä on mahdollista tuoda Lasaruksen lauantaina (4.4.) Lappeenrannan ja Imatran kirkkojen edustalle siunattavaksi. Virpomavitsoja siunataan klo 16-17 välisenä aikana. Muistathan, että noudatamme kaikkia annettuja ohjeita: jos olet yli 70-vuotias tai kuulut riskiryhmään, muista rajoitukset; kirkon eteen ei saa muodostua ryhmiä, muista turvaväli yms.

Освящение верб состоится в Лаппеенранта и Иматра в субботу 4.4. в 16-17. Мы соблюдаем все инструкции: если вам старше 70 лет и вы входите в группу риска, запомните ограничения; перед храмом нельзя создавать группы, запомни расстояние и.т.д.

Lisäksi nyt jokaisella on mahdollisuus jakaa tietämystään virpomavitsojen koristelussa ja kukkien tekemisessä. Voitte esim. kännylläkameralla tehdä parin minuutin videon, jossa opetatte koristeiden tekoa. Lähettäkää video isä Andreille sähköpostissa (andrei.verikov@ort.fi) tai whatsapp – viestinä (p. 0400-411923) ja näitä videoita sitten pyrin laittamaan esille mahdollisuuksien mukaan niin facebookiin kuin seurakunnan YouTube kanavalle.

« AJANKOHTAISET TIEDOTTEET – ТЕКУЩАЯ ИНФОРМАЦИЯ